Pajisje të lakueshme tubash hekuri

  • Pajisje standarde DIN për tuba hekuri të lakueshëm me rruaza

    Pajisje standarde DIN për tuba hekuri të lakueshëm me rruaza

    Pajisjet e lakueshme përfshijnë bërryla, majë, lidhëse dhe fllanxha të rrumbullakëta etj. Fllanxha e dyshemesë është shumë e popullarizuar për të ankoruar sendet në tokë.Pajisjet me precizion të lartë janë sigurimi i cilësisë.Fabrika jonë është e para që përdor sobën elektrike për derdhjet dhe impiantet elektrike në procesin e pjekjes dhe galvanizimit, përveç kësaj kishim përmirësuar pajisjet, të përdorura për zverdhjen e guaskës, mallrat e prodhuara nga linja e re e derdhjes pa marrë parasysh brenda apo jashtë janë shumë të lëmuara dhe me shkëlqim. .

  • Pajisje standarde amerikane për tuba hekuri të lakueshëm me brez

    Pajisje standarde amerikane për tuba hekuri të lakueshëm me brez

    Fabrika jonë e kallëpeve prej hekuri të lakueshëm Donghuan, është profesioniste për të prodhuar pajisje tubash hekuri të lakueshëm të galvanizuar dhe të zinj me standardin amerikan SDH.Ne kemi krijuar sistemin e cilësisë në përputhje me IS0 9001: 2008 dhe kemi pasur certifikimin e CRN në Kanada, evropiane të CE dhe Turqi të TSE.