Фитинзи за податливи железни цевки

  • DIN стандардни мониста податливи железни цевки фитинзи

    DIN стандардни мониста податливи железни цевки фитинзи

    Податливите фитинзи вклучуваат колена, маици, спојки и тркалезна прирабница итн. Прирабницата на подот е многу популарна за прицврстување на предметите на земја.Опремата со висока прецизност е гаранција за квалитет.Нашата фабрика е првата што го користи електричниот шпорет за одливки и електричниот објект во процесот на жарење и галванизација, освен што ја подобривме опремата, навикната на жолти школки, стоката произведена од новата линија за леење без разлика внатре или надвор е многу мазна и сјајна. .

  • Американски стандардни ленти податливи железни цевки фитинзи

    Американски стандардни ленти податливи железни цевки фитинзи

    Нашата фабрика Donghuan податливо железо одлеаноци, е професионална за производство на фитинзи за цевки од галванизирано и црно податливо железо со американскиот стандард SDH.Воспоставивме систем за квалитет во согласност со IS0 9001: 2008 година и имавме сертификација на CRN во Канада, Европа на CE и Турција на TSE.